Activitat aquàtica

Per: Club Natació Granollers

Etiquetes


Descripció

Grup 5: Activitats on es proposen accions d’equilibri i flotació amb turbulència.

Disponem de diferents matalassos a l’aigua, i el rei o reina (que portarà una corona) decideix en què tron ​​vol seure (matalàs quadrada, rodona, de forats, d’algun color en especial …). De manera que els altres participants han d’anar a buscar aquest tron ​​en concret i amb un temps límit, i portar-lo per fer seure el rei o reina. Un cop el rei o reina asseguda al seu tron, han de portar a aquest a un punt en concret desplaçant per l’aigua.

Tothom passarà pel rol de ser rei o reinaEs proposa al grup que tots els participants durant tot el trasllat de la reina o rei haurà de mantenir el contacte al matalàs perquè el joc sigui col·laboratiu. També es pot proposar pujar al rei amb l’ajuda de tots els participants. El competir contra el temps i no contra els companys ajuda a crear un clima més amigable i cooperatiu i al seu torn crea un ambient de repte que fa emocionar als nens i que no perdin l’interès lpor a activitat

Recomanacions per a la inclusió

Es proposa al grup que tots els participants durant tot el trasllat de la reina o rei haurà de mantenir el contacte al matalàs perquè el joc sigui col·laboratiu. També es pot proposar pujar al rei amb l’ajuda de tots els participants. El competir contra el temps i no contra els companys ajuda a crear un clima més amigable i cooperatiu i crea també un ambient de repte que fa emocionar als nens i les nenes.

Material

Màrfegues


Altres activitats

PUJAR