Activitat aquàtica

Per: Escola Can Fabra (Sant Andreu)

Etiquetes


Descripció

Grup 6: Jocs amb desplaçaments bàsics de natació.

Dividim el grup en dos equips i els col·loquem al davant. Anem a jugar un partit de waterpolo però sense pilota. On per fer punt hem de introduir-nos en la zona marcada com a porteria pels dos cons.

Per poder aconseguir un punt, hem d’aconseguir entrar a la zona de gol sense ser anteriorment tocats pels jugadors de l’altre equip. Si ens toquen haurem d’estar quiets en el lloc fins que un company d’equip em toqui per poder seguir jugant.

Per poder atrapar algun jugador de l’altre equip, aquest ha de passar del seu camp (camp de defensa), al meu (camp d’atac). Si estem en el nostre camp, no ens podran tocar. I podem tornar enrere sempre que ho desitgem i no hàgim estat tocats.

Quin equip aconseguirà més “gols”?

Recomanacions per a la inclusió

Podem explicar que la persona que fa el gol, es passa a l’equip contrari per ajudar-lo. A la persona amb diversitat funcional se li dóna un xurro de suro perquè pugui atrapar amb més facilitat o salvar amb major velocitat. També podem donar l’opció de tocar (jugador tocat per l’opositor, jugador parat) només nomenant al jugador que es vol tocar quan aquest estigui a menys d’un metre del jugador.

Podem donar un valor doble al gol aconseguit per la persona amb diversitat funcional. Podem donar un punt extra a l’equip per cada “x” vegades que se salvi a la persona amb diversitat funcional, quan hagi estat tocat.

Material

4 cons, 2 xurros de suro, mocadors (o marques per diferenciar jugadors)


Altres activitats

PUJAR