Activitat recomanada

Joc de pati

Per: Escola Xoriguer i Universitat Ramon Llull

Etiquetes


Descripció

Tots els infants s’asseuen al terra en forma de rotllana. El nen que fa de gat va a quatre grapes per sobre del paracaigudes i amb els ulls tapats intenta pillar al ratolí, que és l’infant que anirà per sota del paracaigudes.

Descripció 

El grup d’infants, excepte dos, s’asseuran al terra agafant els extrems del paracaigudes i el mouran amunt i avall. Dels altres dos infants, un farà de ratolí, que es ficarà sota el paracaigudes i l’altre de gat, qui anirà per sobre del paracaigudes i, amb els ulls tapats, haurà de trobar al ratolí a través del tacte.

Recomanacions per a la inclusió

 

Per posar-nos a la pell d’algú amb mobilitat reduïda, podem lligar els peus a qui  faci de gat o ratolí, dificultant una mica més el moviment. Podem fer que quan el perseguidor és la persona amb la mobilitat reduïda, quan estigui a un metre del perseguit i digui ratolí, ja es considerarà tocat. Una altra opció de joc podria ser  que quan la persona amb mobilitat reduïda sigui perseguit, el perseguidor hagi de fer una altra opció compensatòria com per exemple, quan el gat toquí al ratolí haurà de donar una volta sencera al paracaigudes i tocar al ratolí una altra vegada perquè es consideri atrapat

Material

– 1 Paracaigudes

– Un antifaç


Altres activitats

PUJAR