Joc motriu

Per: Casal Turó de la Peire ("Estiu Fantàstic" CEEB)

Etiquetes


Descripció

Cada nen/a, sense cap company que ho vegi, escriu en un paper el nom del seu país/continent/ciutat i el posa en una capseta. Tot seguit, es forma una rotllana amb tots els participants i es posa la capseta al centre de tot el grup. Seguidament, d’un en un, els infants expliquen als seus companys trets característics del seu país, però sense dir el nom, com per exemple, tipus de gastronomia, clima, balls típics, etc. Quan tots han participat, amb el mateix ordre que abans, van traient els papers i llegeixen el nom del país que ha sortit i s’ha d’endevinar a quina persona pertany fins que hagin tret tots els papers.

Recomanacions per a la inclusió

Els alumne més petits, si cal, explicaran les característique del seu país dels últims perquè així escoltaran molts exemples que els ajudaran a les seves exposions a posteriori.

Es convenient que el casal tingui diferents comunicadors per si alguna persona té alguna dificultat d’expressió oral o comprensiva. Es poden també utilitzar en la seva exposició, si cal, un telèfon  mòbil per posar una música tradicional o alguna persona pública que identifiqui el seu país d’origen.

Material

Una capseta, paper i llapis.


Altres activitats

PUJAR