Joc motriu

Per: Club Natació Sabadell

Etiquetes


Descripció

 

COVID-19

Totes les activitats educatives, d’oci i esportives prenen un relleu especial en el context de la Covid-19 perquè tenen una triple funció; ajudar a assumir i processar emocionalment les conseqüències i implicacions de la crisi, recuperar la convivència presencial amb altres nens i fer aprenentatges específics d’autoprotecció i nous hàbits.

Insistim en les recomanacions per minimitzar riscos de contagi de la Covid-19 en les activitats esportives: RENTAT DE MANS, UTILITZACIÓ DE MASCARETES i DISTÀNCIA ENTRE PERSONES

Es creen 6 grups de 4 participants formant un cercle. La professora li diu a cada grup que es enumeri de l’1 al 4 i que posin un nom original al grup. Al senyal de la monitora, els números 1 de cada equip es desplacen al grup que tenen a la seva dreta, però anteriorment hauran d’anar al centre de la rotllana on hi ha un cèrcol, el vorejaran i seguidament li toquen la mà al participant que té el número 2, després del 2 al 3 i del 3 al 4, quan li toca el número 4, serà el número 1 el següent. Tots els participants sortiran dues vegades.

Recomanacions per a la inclusió

 

Amb aquest sistema d’agrupacions s’intenta minimitzar la competitivitat, ja que avancen amb un equip que no té res a veure amb l’equip  d’inici. Si hi ha algun alumne amb mobilitat reduïda es pot minimitzar el recorregut. S’intentarà que els participants no parin molt de temps esperant el seu sortida perquè l’activitat sigui divertida i amb molt de moviment. .Els jugadors que necessitin alguna ajuda tècnica per desplaçar-se, si cal, se li proposa no donar la volta a l’anella del centre de la rotllana abans que es dirigeixi cap a un altre company.

Material

Cons i un cèrcol.


Altres activitats

PUJAR