Joc motriu

Per: Casal Turó de la Peire ("Estiu Fantàstic" CEEB)

Etiquetes


Descripció

 Els alumnes tots junts hauran de traslladar la Indiaca 6 metres des del punt de sortida fins on es marqui la distància  sense que caigui al terra amb cops de voleibol.

Regles: Si cau al terra s’ha de tornar a començar. Tenen 4 intents. La Indiaca no es pot agafar. Si s’agafa es tornar a començar. Perquè la prova sigui superada tots els jugadors mínim han de tocar la Indiaca una vegada.

Paral·lelament a aquesta proposta s’haurà d’endevinar el país d’origen o/i continent d’on és el joc de procedència que han realitzat.  Hi ha  diferents pistes que els monitors els van dient  durant el transcurs del joc (Se li donen tres opcions). Si la prova física ha estat superada i han encertat la pregunta que els han fet aconseguiren un gomet de color daurat i un altre gomet de color verd.

Recomanacions per a la inclusió

Si creiem que la Indiaca és un material molt difícil per colpejar-lo pels més petits o amb nens amb mobilitat reduïda, per això  podem utilitzar un altre tipus de material, com pilotes platja o globus. S’ha de pensar que les proves mai seran ni molt fàcils o impossibles de realitzar perquè es perdria l’emoció i l’encant de jugar.

Material

Indiaca/globus/pilota platja


Altres activitats

PUJAR