Activitat recomanada

Joc motriu

Per: Institut Guttmann

Etiquetes


Descripció

Com ens organitzem?

El grup se situa al voltant d’un cercle, el centre ocupa una anella a l’interior de la qual es col·loca una pilota de voleibol.

Quin desafiament hem de superar?

Finalitzar la prova en menys de 2 minuts.

Normes i regles a seguir

S’haurà de situar una persona del grup dins un cèrcol amb una pilota de bàsquet.

Les altres 4 persones haureu d’estar a 8 metres de distància de la persona del centre formant un cercle entre vosaltres.

La persona que és al centre haurà de desplaçar-se cap a l’exterior del cercle botant la pilota a un senyal acústic que serà en el mateix moment que es posarà el cronòmetre en marxa.

Quan hagi arribat a l’exterior del cercle li haurà de passar la pilota a una altra companya.

La persona que rebi la pilota es dirigirà botant la pilota fins a arribar al cèrcol i tornarà a l’exterior del cercle perquè rebi una altra companya i segueixi el mateix procés.

El procés es repetirà fins que totes les jugadores hagin fet el recorregut.

Finalitzarà quan la primera persona acabi la tornada del recorregut dins del cèrcol. Aquí s’aturarà el cronòmetre.

A partir del temps que haureu obtingut, haureu de repetir-ho, si milloreu el temps, se us mantenen les tres vides, si no en perdeu una.

Recomanacions per a la inclusió

Si es creu necessari, es pot proposar a la persona que utilitza cadira de rodes que porti la pilota entre les cames per no haver de botar-la, o bé la persona que utilitzi caminador, que la condueixi amb els peus (en aquest cas la utilització de pilotes de diferents mides i textures són molt recomanables).

Material

Una anella, una pilota de voleibol


Altres activitats

PUJAR