Joc motriu

Per: Casal Turó de la Peire ("Estiu Fantàstic" CEEB)

Etiquetes


Descripció

Es formen dos equips, si és possible amb el mateix nombre de jugadors i es col·loquen a una distància determinada l’un de l’altre (per exemple, 20 metres) situant-se després d’una línia.

A cada jugador de cada equip se li assigna el nom d’un país o continent diferent a cada jugador.

Al centre del camp de joc es pinta una línia de separació i es col·loca una persona que mantindrà un mocador penjant de la seva mà just a sobre de la línia de separació.

El que té el mocador dirà en veu alta un país, i llavors, el membre de cada equip que tingui aquest país haurà de córrer per agafar el mocador i portar-lo de tornada al lloc en el qual estava.

El primer que ho aconsegueixi guanya la ronda, quedant el participant de l’equip contrincant sense punt.

 

Paral·lelament a aquesta proposta s’haurà d’endevinar el país d’origen o/i continent d’on és el joc de procedència que han realitzat.  Hi ha  diferents pistes que els monitors els van dient  durant el transcurs del joc (Se li donen tres opcions). Si la prova física ha estat superada i han encertat la pregunta que els han fet aconseguiren un gomet de color daurat i un altre gomet de color verd

Recomanacions per a la inclusió

Per millorar la relació i la participació  els participants no correran sols, sinó amb parelles agafant-se de les mans i per minimitzar la competitivitat el resultat es farà per atzar llançant un dau, segons el número que surti es comptabilitza un punt o més.

Material

Un mocador.


Altres activitats

PUJAR